Si të regjistroheni në LiteFinance

Si të regjistroheni në LiteFinance
Në botën dinamike të tregtimit online, zgjedhja e platformës së duhur është vendimtare për sukses. LiteFinance, një ndërmjetës kryesor në internet Forex dhe CFD, ofron një ndërfaqe miqësore për përdoruesit dhe një sërë veçorish për të fuqizuar tregtarët. Ky udhëzues do t'ju përcjellë në procesin e thjeshtë dhe të sigurt të regjistrimit në LiteFinance, duke u siguruar që jeni gati për të nisur udhëtimin tuaj tregtar me besim.

Si të regjistroheni për një llogari LiteFinance në aplikacionin Ueb

Si të regjistroheni

Së pari, do t'ju duhet të hyni në faqen kryesore të LiteFinance . Pas kësaj, në faqen kryesore, klikoni butonin "Regjistrimi" në këndin e sipërm të djathtë të ekranit. Në faqen e regjistrimit, ju lutemi kryeni veprimet e mëposhtme:
Si të regjistroheni në LiteFinance
 1. Zgjidhni vendin tuaj të banimit.
 2. Futni adresën tuaj të emailit ose numrin e telefonit .
 3. Krijoni një fjalëkalim të fortë dhe të sigurt.
 4. Ju lutemi zgjidhni kutinë e zgjedhjes që tregon se keni lexuar dhe rënë dakord me Marrëveshjen e klientëve të LiteFinance.
Ju lutemi vazhdoni të klikoni në butonin "REGJISTROHU" .
Si të regjistroheni në LiteFinance
Brenda një minutë, ju do të merrni një kod verifikimi, ju lutemi kontrolloni emailin/numrin e telefonit. Më pas plotësoni formularin "Fut kodin" dhe klikoni butonin "KONFIRM ".

Mund të kërkoni një kod të ri çdo 2 minuta nëse nuk e keni marrë atë.
Si të regjistroheni në LiteFinance
urime! Ju jeni regjistruar me sukses për një llogari të re LiteFinance. Tani do të drejtoheni te Terminali LiteFinance .

Verifikimi i profilit LiteFinance

Kur krijoni një llogari LiteFinance, ndërfaqja e përdoruesit shfaqet pranë kutisë së bisedës në këndin e sipërm djathtas. Zhvendosni miun te "Profili im" dhe klikoni mbi të.
Si të regjistroheni në LiteFinanceNë faqen tjetër, klikoni "Verifikimi".
Si të regjistroheni në LiteFinance

Do të ketë një formular në ekran që duhet të plotësoni për të verifikuar informacionin tuaj, si p.sh.
 1. Email.
 2. Numri i telefonit.
 3. Gjuhe.
 4. Verifikimi i emrit, gjinisë dhe datës së lindjes.
 5. Dëshmia e adresës (shteti, rajoni, qyteti, adresa dhe kodi postar).
 6. Statusi juaj PEP (thjesht duhet të shënoni kutinë që ju shpall PEP - Person i Ekspozuar Politikisht).
Si të regjistroheni në LiteFinance

Si të krijoni një llogari të re tregtare

Ju lutemi zgjidhni ikonën "CTRADER" në anën e majtë të ekranit.
Si të regjistroheni në LiteFinancePër të vazhduar, ju lutemi zgjidhni "HAPUR LLOGARI" .
Si të regjistroheni në LiteFinanceformularin "Llogaria e hapur tregtare" , zgjidhni levën dhe monedhën tuaj, më pas zgjidhni "LLOGARË TË HAPUR TREGTIKE" .
Si të regjistroheni në LiteFinanceurime! Llogaria juaj tregtare është krijuar me sukses. Si të regjistroheni në LiteFinance

Si të regjistroheni për një llogari LiteFinance në aplikacionin celular

Konfiguro dhe Regjistrohu

Instaloni aplikacionin LiteFinance Mobile Trading nga App Store si dhe Google Play
Si të regjistroheni në LiteFinance
Ekzekutoni aplikacionin LiteFinance Trading në pajisjen tuaj celulare, më pas zgjidhni "Regjistrim" .
Si të regjistroheni në LiteFinance
Për të vazhduar, do t'ju duhet të plotësoni formularin e regjistrimit duke ofruar informacion specifik:
 1. Zgjidhni vendin tuaj të banimit.
 2. Jepni adresën tuaj të emailit ose numrin e telefonit.
 3. Vendosni një fjalëkalim të sigurt.
 4. Shënoni kutinë ku deklaroni se keni lexuar dhe jeni dakord me Marrëveshjen e Klientëve të LiteFinance.
Pasi të keni plotësuar të gjitha fushat e kërkuara, klikoni butonin "REGJISTROHU" për të vazhduar.
Si të regjistroheni në LiteFinance
Pas një minute, do të merrni një kod verifikimi 6-shifror nëpërmjet telefonit ose emailit. Kontrolloni kutinë tuaj hyrëse dhe futni kodin.

Përveç kësaj, nëse nuk e keni marrë kodin brenda dy minutave, prekni "RIDËROJ" . Përndryshe, zgjidhni "KONFIRM" .
Si të regjistroheni në LiteFinance
Ju mund të ndërtoni numrin tuaj PIN, i cili është një kod 6-shifror. Ky hap është fakultativ; megjithatë, duhet ta plotësoni atë përpara se të hyni në ndërfaqen e tregtimit.

urime! Ju keni konfiguruar me sukses dhe tani jeni gati për të përdorur aplikacionin LiteFinance Mobile Trading.

Verifikimi i profilit LiteFinance

Prekni "Më shumë" në këndin e poshtëm djathtas të faqes kryesore.
Si të regjistroheni në LiteFinance
Në skedën e parë, shikoni pranë numrit tuaj të telefonit/adresës së emailit dhe klikoni shigjetën me rënie.
Si të regjistroheni në LiteFinance
Zgjidhni "Verifikimi".
Si të regjistroheni në LiteFinance

Sigurohuni që të plotësoni dhe vërtetoni të gjitha detajet e kërkuara në faqen e verifikimit:
 1. Adresa e emailit.
 2. Numri i telefonit.
 3. Verifikimi i identitetit.
 4. Dëshmi e adresës.
 5. Deklaroni statusin tuaj PEP.
Si të regjistroheni në LiteFinance

Si të krijoni një llogari të re tregtare

Për të hyrë në MetaTrader , kthehuni në ekranin "Më shumë" dhe zgjidhni ikonën e tij përkatëse.
Si të regjistroheni në LiteFinance
Ju lutemi lëvizni poshtë derisa të gjeni butonin "HAPUR LLOGARI" dhe më pas trokitni mbi të.
Si të regjistroheni në LiteFinance
Ju lutemi, shkruani llojin e llogarisë, levën dhe monedhën tuaj në kutinë "Hap Llogari Tregtare" dhe klikoni "HAP LLOGARË TREGTARE" për të përfunduar.
Si të regjistroheni në LiteFinance
Ju keni krijuar me sukses një llogari tregtare! Llogaria juaj e re tregtare do të shfaqet më poshtë dhe mos harroni të vendosni njërën prej tyre si llogarinë tuaj kryesore.
Si të regjistroheni në LiteFinance

Filloni udhëtimin tuaj tregtar me besim

Si përfundim, regjistrimi në LiteFinance është porta juaj për një përvojë tregtare të qetë dhe të sigurt. Me një proces të drejtpërdrejtë regjistrimi, masa sigurie të fundit dhe një ndërfaqe miqësore për përdoruesit, LiteFinance ju fuqizon të filloni udhëtimin tuaj tregtar me besim. Bashkohuni me LiteFinance sot dhe zhbllokoni një botë me mundësi financiare, ku inovacioni takohet me besueshmërinë, duke ju siguruar një rrugë të qetë drejt qëllimeve tuaja financiare.
Thank you for rating.