Жешка вест

Како да се регистрирате и да се најавите на сметка на LiteFinance
Упатства

Регистрирањето и најавувањето на вашата сметка на LiteFinance е директен процес кој гарантира дека ќе добиете пристап до платформа за тргување од светска класа. Без разлика дали сте искусен трговец или штотуку почнувате, овој водич чекор-по-чекор ќе ве води низ беспрекорниот процес на креирање сметка и пристап до функциите што ги нуди LiteFinance.

Популарни вести