Bileta me fat LiteFinance - 1500$ dhe bonus depozite 30%.

Bileta me fat LiteFinance - 1500$ dhe bonus depozite 30%.
  • Periudha e promovimit: 2023-11-28 - 2025-12-30
  • Promovimet: 1500$ dhe bonus depozite 30%.
LiteFinance, një platformë lider në fushën e shërbimeve financiare, ofron vazhdimisht promovime tërheqëse dhe konkurse tërheqëse për përdoruesit e saj. Këto iniciativa jo vetëm që ofrojnë një mundësi për pjesëmarrësit për të fituar shpërblime emocionuese, por gjithashtu shërbejnë si një platformë për individët për të rritur njohuritë dhe aftësitë e tyre financiare. Pavarësisht nëse jeni një investitor me përvojë ose sapo filloni udhëtimin tuaj në botën e financave, pjesëmarrja në promovimet dhe konkurset e LiteFinance mund të jetë shpërblyese dhe edukative.


Cili është konkursi i biletave me fat?

Konkursi LATAM Lucky Ticket ka tërhequr interes të konsiderueshëm në mesin e tregtarëve dhe ne kemi kënaqësinë të njoftojmë zgjatjen e shortit deri më 31 janar 2024. Pjesëmarrësit mund të marrin më shumë bileta me fat dhe të rrisin shanset e tyre për të fituar!

Konkursi është i hapur për tregtarët nga vendet LATAM: Argjentina, Bolivia, Kili, Kolumbia, Kosta Rika, Kuba, Republika Dominikane, Ekuador, El Salvador, Guatemala, Hondurasi, Meksikë, Nikaragua, Panama, Paraguaj, Peru, Porto Riko, Uruguai dhe Venezuela.


Shpërblimet e biletës me fat

Ne kemi përgatitur katër çmime në para si shpërblim:

  • Dy fituesve me fat do t'i dhurojmë nga 500 USD secili në datën 30 Janar 2024, në orën 19:00 dhe 20:00.
  • Do të bëjmë shortin e dy çmimeve prej 1000 USD secili më 31 janar 2024, në orën 19:00 dhe 20:00.
Bileta me fat LiteFinance - 1500$ dhe bonus depozite 30%.


Si të merrni pjesë në shortin e biletave me fat?

  1. Regjistroni një llogari LiteFinance .
  2. Mbushni llogarinë tuaj tregtare me të paktën 300 dollarë në një transaksion dhe aktivizoni kodin promovues GOLATAM.
  3. Merrni një biletë unike me fat për çdo depozitë prej $300 ose më shumë.
  4. Merrni një bonus depozite prej 30% dhe tregtoni aktivisht në llogarinë tuaj LiteFinance.
  5. Merrni pjesë automatikisht në një tërheqje në internet për çmime në para.


Pas aktivizimit të kodit promocional, do të merrni një email me një Biletë me fat, të cilës i është caktuar një numër unik. Katër fitues do të zgjidhen rastësisht duke përdorur një algoritëm transparent të bazuar në kuotat e tre çifteve të monedhës.

Numri i biletave është i pakufizuar. Sa më shumë bileta me fat të keni, aq më të larta janë shanset për të fituar një çmim!

Thank you for rating.